Ons netwerk

Ons netwerk

Vol Pit! werkt voor gemeenten, projectontwikkelaars, corporaties en particulieren. Door aan verschillende kanten van de tafel gezeten te hebben kunnen de verschillende manieren van werken, belangen en doelstellingen van betrokken partijen op elkaar worden afgestemd.

Voor het slagen van een project zijn de keuze van zowel de ontwikkelaar als de architect van groot belang. Zij spelen een belangrijke rol in plankwaliteit. De een zorgt voor het proces, de financiën, de planning en de werkwijze, de ander voor de creativiteit en innovatie. Afstemming is cruciaal.

Ik heb een breed netwerk van mensen die actief zijn bij gemeentelijke organisaties en corporaties en ontwikkelaars. Niet alleen ken ik daar de processen, ik kan er ook terecht voor vragen op het gebied van wetgeving, beleidsvoorstellen, ervaringen met bepaalde ontwikkelaars en dergelijke.

‘Ik ken de belangen en werkwijzen van binnenuit van zowel de projectontwikkelaars als de lokale overheden’

Naast lagere overheden ken ik de wereld van projectontwikkelaars door en door. Als commercieel ontwikkelaar ken ik de de manier van werken en de doelstellingen van binnenuit. Ik heb samengewerkt met Proper Stok Woningen b.v., Heembouw, De Principaal, Pré Wonen, AM Wonen, Vesteda, Blauwhoed en Livingstone.

Naast veel grote en meer bekende architectenbureaus ken ik ook de kleinere spelers. Steeds zijn het architecten die creatief en vernieuwend zijn, maar ook begrijpen wat een opdrachtgever wil en hoe dat kan worden vertaald in de ontwerpen. Zo werkte ik met Groosman en partners, Bureau Bosch Slabbers, bureau Lubbers, Soeters en Eldonk, Dok Architecten (Liesbeth van der Pol – Rijksbouwmeester), Jo Coenen, Mulleners en Mulleners, Inbo, SVP Architectuur en Stedenbouw, maar ook misschien iets minder bekend, maar door mij zeker niet minder gewaardeerd: Maat architecten, Lukkien Van Till bouwstudio, W3 architecten en Van Manen architecten.