Over VolPit

ilse_lubrunWie en wat is Vol Pit!

Ik ben Ilse Lubrun, oprichter en eigenaar van Vol Pit! Ik ben procesmanager en ruimtelijk adviseur. Mijn kwaliteiten zijn naast mijn kennis en ervaring op gebied van procesmanagement en ruimtelijk ordening, ook mijn hang naar structuur en eerlijkheid en mijn enthousiasme en besluitvaardigheid. Ik werk voor gemeenten, projectontwikkelaars, architecten en particulieren en ken de belangen van deze partijen van binnenuit. Doel bij elk proces is om in een open omgeving te komen tot weloverwogen besluiten. Ambitieuze, creatieve besluiten, die ook nuchter zijn en realistisch. Van schets tot definitief ontwerp. Verantwoordelijk en in een prettige sfeer.

Ik ben van opleiding planoloog en ik probeer die kennis vooral op een praktisch intelligente manier te gebruiken. Ik hou van logica, en van denken in structuren, maar ook van werken met mensen van vlees en bloed. In een sfeer waarbinnen mensen zich veilig en gehoord voelen. Ik ken verschillende soorten organisaties van binnenuit en heb ervaren dat juist deze persoonlijke, menselijke insteek in technisch complexe zaken meestal zeer welkom is. Bij zowel gemeenten, corporaties en ontwikkelaars.

Gedurende acht jaar werkte ik bij verschillende lokale overheden, aan woningbouwprojecten van 1 tot 180 woningen. Het planproces bewakend én sturend op inhoud. Naast gemeenten heb ik ruime ervaring als commercieel projectontwikkelaar. Met de ervaring van ontwikkelaar ken ik de commerciële agenda van ontwikkelaars en kan deze vertalen naar de wensen van lagere overheden. Een vertaling van bestaande wensen in de mogelijkheden van vandaag en van morgen.

Mijn doel is projecten te begeleiden waarbij er een balans is tussen enerzijds gedurfde, creatieve, vernieuwende ontwerpen en anderzijds respect voor en realiteitszin over wat een opdrachtgever wil. Ik dit proces van zoeken en kneden voel ik mij thuis. Ik ken de bestuurlijke verhoudingen en commerciële belangen van de betrokken partijen en weet deze voor de klant om te zetten in een heldere structuur. Enthousiast, met respect voor de belangen van alle betrokken partijen, doortastend, eerlijk en met focus op kwaliteit. En het liefst met af en toe een gulle lach